Skip to main content

De beste bewaking
voor je project

Tijdens het uitvoeren van je project staan er vaak kostbare bezittingen op je locatie. Zonder camerabewaking of inbraakbeveiliging zijn je eigendommen niet veilig. Diefstal, inbraak en vandalisme zijn aan de orde van de dag en kunnen voor enorme schadeposten of stilstand zorgen.

Met onze mobiele cameramasten, slimme solar-oplossingen of tijdelijke inbraakbeveiliging kun je jouw eigendommen met een gerust hart achterlaten. Onze cameramasten zijn robuust, vandalismebestendig en makkelijk te verplaatsen. Bovendien is onze moderne inbraakbeveiliging volledig draadloos. Zo garanderen we je een snelle, eenvoudige plaatsing.

We hebben een antwoord op elke vraag

Natuurlijk, ook wij bieden standaard oplossingen, maar onze kracht zit in het inspelen op specifieke vraagstukken. We zijn gecertificeerd bouwplaatsbeveiliger KIWA en denken verder dan de gestelde kaders. Samen kijken we naar je specifieke wensen en komen met een voorstel op maat. Dat precies voldoet aan je vraag, want het is ons doel om je echt verder te helpen. Zodat indringers en onbevoegden worden geweerd en je bezit zo veilig mogelijk is.

Heb je direct een oplossing nodig?

Wanneer nodig plaatsen we de cameramast, solar-oplossing of inbraakbeveiliging al binnen 12 uur. Loopt je project langer, dan kunnen we je cameramast voorzien van je huisstijl.

Direct meer weten?
Bel 088 – 330 99 99

Schade en stilstand voorkomen
op de bouwplaats

Oplossingen voor bouw

Infraprojecten

Met een gerust hart achterlaten.

Oplossingen voor infra

Energie

Diefstal en vandalisme voorkomen

Oplossingen voor energie

Vastgoed

De beste oplossing voor de beveiliging van je pand.

Oplossingen voor vastgoed

Recycling

Brand voorkomen met broeidetectie

Oplossingen voor recycling

Samen aan de slag

We adviseren je graag over de beste oplossing voor je locatie. Neem dan contact met ons op. Dan krijg je nog dezelfde dag een advies op maat.

Direct meer weten? Bel 088 – 330 99 99

Wat vindje van ons?
Wat vind je van ons? Deel je ervaring!
Offerte aanvragen