Skip to main content

Bouwplaatsbeveiliging

Voorkom schade of stilstand met onze last-minute camera beveiliging

Bekijk producten

Ben je bezig met een nieuwbouwproject, herontwikkelingsproject of renovatie? Dan staan er op de locatie vaak kostbare materialen. Van materieel tot de vele bouwmaterialen die je tijdens je project nodig hebt. En natuurlijk wil je zeker weten dat alleen de geautoriseerde personen de bouwplaats op kunnen. Wij bewaken de materialen én beveiligen de bouwplaats.

Diefstal en vandalisme van materialen zorgen voor extra kosten of zelfs voor stilstand van je project. En indringers op je locatie kunnen zorgen voor onveilige situaties. De bouwplaats beveiliging moet dan ook goed geregeld zijn. Met camera beveiliging op je bouwplaats zorg je ervoor dat je eigendommen goed zijn beschermd. En dat alleen personen met de juiste papieren op de bouwplaats komen. Zo voorkomen we ongevallen en letselschade. We helpen je graag met een advies op maat en met de meest kostenefficiënte oplossing.

Snelheid, gemak en slechts één aanspreekpunt

Heb je last-minute camerabeveiliging nodig voor je project? Geen probleem. Wanneer je kiest voor BUKO Waakt, dan kan de benodigde oplossing binnen 12 uur zijn geïnstalleerd. Omdat wij een landelijke dekking hebben, kunnen we elke bouwlocatie in Nederland beveiligen. Neem je contact op, dan inventariseren we je wensen en komen met de juiste oplossing. Je hebt bovendien maar één aanspreekpunt. Zo houden we de lijnen kort.

Voordelen voor de bouw

  • De voordeligste beveiligingsoplossing voor je project
  • 24/7 real-time live-view via je webportaal
  • Plug & play: binnen 12 uur operationeel
  • Ook in huisstijl leverbaar
  • Geen extra kosten na plaatsing
Offerte aanvragen

De best passende mobiele bouwplaats beveiliging

Natuurlijk bepaal je zelf de mate van de bouw beveiliging. Je kunt ervoor kiezen dat deel van de bouwplaats te beveiligen waar de meest kostbare materialen staan, maar je kunt ook kiezen voor beveiliging langs alle hekken van de bouwplaats. Afhankelijk van je wensen en behoeften plaatsen we mobiele beveiliging in de vorm van onze standaard masten met één of twee camera’s of bieden we je een oplossing op maat. Omdat we erkend bouwplaatsbeveiliger zijn en over het hoogste niveau van het Kiwa-certificaat beschikken, kunnen én mogen we elke oplossing voor je realiseren. Bovendien hebben we alles onder één dak. We regelen dus ook zelf het transport en de installatie. Zo weet je zeker dat je oplossing goed en op tijd is geïnstalleerd.

Zelf meekijken?
Via ons webportaal heb je
24/7 real-time live-view

Binnen 12 uur je oplossing geïnstalleerd?

Heb je snel een oplossing nodig? Afhankelijk van je vraag kunnen we al binnen 12 uur zorgen voor de benodigde camerabeveiliging op je bouwplaats. Liever eerst een advies op maat? Ook daar zorgen we snel voor. Want we begrijpen dat je project niet wacht.

Direct meer weten?
Bel 088 – 330 99 99

Zo voorkomen we diefstal op
elke bouwlocatie in Nederland

De krachtige verlichting en de opvallende bedrukking van onze cameramasten hebben een preventieve werking. Zijn er verdachte personen op je locatie dan detecteren de beveiligingscamera’s op je bouwplaats deze meteen. Na detectie volgt onmiddellijk een melding aan de meldkamer waar direct de benodigde instanties zoals de politie worden ingeschakeld. Doordat onze camera’s zijn voorzien van de nieuwste technieken, worden valse meldingen tot een minimum beperkt.

Tijdelijke toegangscontrole
nog dezelfde dag geregeld

Extra veiligheid voor de bouwplaats nodig? Kies dan voor een van onze tijdelijke toegangsoplossingen. Want ook die verhuren wij. We leveren de daadwerkelijke tourniquet, aan-/afmeldzuil of draaipoort. Uiteraard in combinatie met ons werkstation. Alleen geautoriseerde personen kunnen met een toegangspas de bouwplaats op.

Onze producten voor de bouw

Cameramast

Tijdelijke camerabewaking.
Kies uit één of twee camera’s.

Meer weten

Solar-oplossing

Geen stroom beschikbaar op je locatie?
Kies voor een oplossing op zonne-energie.

Meer weten

Toegangscontrole

Extra veilige werksituaties creëren met
onze (tijdelijke) toegangscontrole systemen.

Meer weten

Samen aan de slag

We adviseren je graag over de beste oplossing voor je locatie. Neem dan contact met ons op. Dan krijg je nog dezelfde dag een advies op maat.

Direct meer weten? Bel 088 – 330 99 99

Offerte aanvragen