Skip to main content

Recycling

Voorkom brand met broeidetectie van BUKO Waakt

Bekijk producten

Houd jij je bezig met het recyclen van afvalstromen? Dan weet je hoe belangrijk broeidetectie is. De verschillende afvalstoffen en materialen kunnen zorgen voor een exotherme reactie waardoor de temperatuur stijgt en broei ontstaat.

Een gevaarlijke situatie want broei kan leiden tot brand. Met thermische camerabeveiliging en warmtebeeldcamera beveiliging voorkomen we brand en daarmee schade.

Brand voorkomen met voortdurende cameramonitoring

Onze detectiecamera’s zijn van de beste kwaliteit en voorzien van de nieuwste technieken. Er wordt continu gemonitord. De draaibare bestuurbare thermische camera’s en warmtebeeldcamera’s detecteren een eventuele temperatuurstijging meteen. Stijgt de temperatuur verder, dan gaat er een melding naar de meldkamer zodat er direct kan worden ingegrepen voordat er daadwerkelijk brand uitbreekt.

Voordelen voor recyclingbedrijven

  • De voordeligste beveiligingsoplossing voor je project
  • 24/7 real-time live-view via je webportaal
  • Plug & play: binnen 12 uur operationeel
  • Ook in huisstijl leverbaar
  • Geen extra kosten na plaatsing
Offerte aanvragen

Broeidetectie van je afvalstoffen

Met broeidetectie voorkom je ernstige schade door brand. Graag adviseren we je over de voor jou beste oplossing voor de broeidetectie van je afvalstromen. We kijken goed naar je locatie en komen snel met een advies. Vaak nog dezelfde dag.

Binnen 12 uur je oplossing geïnstalleerd?

Heb je snel een oplossing nodig? Afhankelijk van je vraag kunnen we al binnen 12 uur zorgen voor de benodigde camerabeveiliging op je bouwplaats op de locatie. Liever eerst een advies op maat? Ook daar zorgen we snel voor. Want we begrijpen dat je project niet wacht.

Zelf meekijken?
Via ons webportaal heb je
24/7 real-time live-view

Direct meer weten?
Bel 088 – 330 99 99

Onze producten voor recycling­bedrijven

Cameramast

Thermische camerabeveiliging en
warmtebeeldcamera beveiliging

Meer weten

Samen aan de slag

We adviseren je graag over de beste oplossing voor je locatie. Neem dan contact met ons op. Dan krijg je nog dezelfde dag een advies op maat.

Direct meer weten? Bel 088 – 330 99 99

Offerte aanvragen