Skip to main content

Omdat we je écht
verder willen helpen

Wij zijn BUKO Waakt

BUKO Waakt biedt een compleet pakket aan tijdelijke beveiligingsoplossingen, met de beste kwaliteit en een grote slagvaardigheid. Zo zijn onze klanten verzekerd van een 24/7 beveiligde locatie. Overal in Nederland.

In onze branche zijn wij één van de grotere partijen in Nederland. We opereren landelijk vanuit onze twee locaties: Beverwijk (Noord-Holland) en Drachten (Friesland).

MISSIE:

Tijdelijke (werk)situaties bewaken en beveiligen om indringers en onbevoegden te weren. Daarmee creëren we productieve en veilige (werk)situaties voor onze opdrachtgevers.

VISIE:

BUKO Waakt is dé specialist op het gebied van bewaken en beveiligen van tijdelijke (werk)situaties. Dit doen we altijd met de meest hoogwaardige technische oplossingen, betrokken vakmensen en een klant- en resultaatgerichte aanpak.

Onze kernwaarden

achtergrond afbeelding

Meest hoogwaardige technische oplossingen

We streven altijd naar de meest hoogwaardige technische oplossingen. Om het succes én de veiligheid van onze opdrachtgevers te waarborgen. We zetten in op kwaliteit en creëren onderscheidend vermogen. We sig naleren vroegtijdig storingen en mankementen. Zo beperken we onze faalkosten en garanderen we onze betrouwbaarheid. Onze omgeving kan altijd op ons én ons materiaal rekenen.

achtergrond afbeelding

Betrokken vakmensen

Vakmensen die het klappen van de zweep kennen én als het nodig is een stap harder lopen. Mensen met hart voor de zaak, die voor elkaar klaar staan als dat nodig is. Die willen investeren in hun ontwikkeling. We zetten in op werkplezier en goed werkgeverschap. Het succes van ons bedrijf is het resultaat van samenwerken.

achtergrond afbeelding

Klant- en resultaat-gerichte aanpak

Je kunt op ons bouwen. We luisteren naar wat de klant écht wil. We zorgen altijd voor de beste oplossing met het maximale resultaat. Want als we denken dan het slimmer en voordeliger kan, zeggen we het ook. Zo werken we aan wederzijds vertrouwen en bouwen we aan lange termijnrelaties. Dat is ons doel.

achtergrond afbeelding

Continue in ontwikkeling

We staan nooit stil. We zijn een innovatief bedrijf met een sterke groeiambitie. Daarom blijven we investeren en onze producten continu ontwikkelen. We tonen lef en durven te ondernemen. Dat doen we met passie. Zo bouwen we verder aan de groei van onze organisatie, ons rendement en onze naamsbekendheid.

Kennismaken met BUKO is kennismaken met onze principes

Onze principes bepalen ons denken en doen. We noemen ze ook wel onze 4 BUKO principes. We houden van korte lijnen zodat we je zo goed en snel mogelijk van dienst kunnen zijn. Neem je contact met ons op, dan komen we dezelfde dag nog met een antwoord. We luisteren naar je wensen en behoeften en komen met een eerlijk en transparant advies. We maken heldere afspraken en maken die vervolgens ook waar. Want we snappen dat je graag weet waar je aan toe bent.

BUKO Waakt is onderdeel van BUKO Verkeer & Veiligheid

BUKO is al meer dan 60 jaar een betrouwbare speler op het gebied van transport, infrasupport en beveiliging. Met bovendien een goede naam en een sterk imago. Doordat we jarenlange ervaring hebben met bouwprocessen, maar ook thuis zijn in de infra, energie- en evenementensector, kunnen de collega’s van BUKO je maatwerk bieden én een soepel proces garanderen. Bovendien voorzien we je van een totaalpakket. Alles slim en snel geregeld. En omdat je maar één aanspreekpunt hebt, blijven de lijnen kort.

Equistone heeft sinds begin 2023 een meerderheidsbelang in BUKO Infrasupport en BUKO Waakt, toonaangevende dienstverleners van verkeers- en veiligheidsmanagementoplossingen in Nederland. Naast Equistone heeft ook oud aandeelhouder Scheybeeck Participaties nog steeds een belang in de BUKO Verkeer & veiligheid groep, waar BUKO Infrasupport en BUKO Waakt onder vallen.

We doen het
netjes of niet

We werken veilig, netjes en goed. Conform de regelgeving en conform de afspraken. Altijd en overal. Zonder uitzondering.

We nemen weloverwogen
beslissingen

Onze horizon ligt verder dan de waan van de dag. We houden oog voor de lange termijn. We geloven in kansen pakken, maar nemen geen onnodige risico’s voor vluchtig gewin. BUKO staat voor een doordachte bedrijfsvoering en een gezonde, gestage groei.

We zijn service- en
resultaatgericht

Goede service en goede resultaten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dankzij onze service behalen we goede resultaten en dankzij deze resultaten is ons bedrijf sterk en gezond. En als sterk en gezond bedrijf (her)investeren wij in onze diensten en producten. Maar ook in onze medewerkers blijven we investeren. Zo blijven we aan de top in de branches waarin wij actief zijn.

Langetermijnrelaties
vormen de basis

Stakeholder, klant, collega of leverancier: wij investeren in onze relaties. Wederzijds vertrouwen vormt in onze visie het beste funda­ment om op voort te bouwen. In goede én in minder goede tijden. Bovendien: ­weten wat je aan elkaar hebt komt niet alleen de resultaten, maar ook het werkplezier ten goede.

Ons team

BUKO Waakt bestaat uit een gedreven team. Onze collega’s hebben hart voor de zaak en passie voor het vak. Samen zorgen we voor het succes van BUKO Waakt. Want ons succes is het resultaat van een goede samenwerking. En daarmee zijn jouw eigendommen in goede handen. We stellen je graag voor aan onze collega’s:

Robert Emmerich

Algemeen directeur

Bob Honout

Bedrijfsleider

Mandy de Jong

Accountmanager

Redmar de Jager

Accountmanager

Iris Boekema

Accountmanager

Daan Eltink

Daan Eltink

Accountmanager

Naast ons commerciële team staan ook onze collega’s van de planning, technische dienst en administratie dagelijks voor je klaar.

Heb je een algemene vraag? Mail dan naar info@bukowaakt.nl of bel ons op 088-330 99 99

Alles slim en
snel geregeld

We gaan voor de lange termijn

Je kunt op ons kunt bouwen. We zorgen altijd voor de beste oplossing. Ons doel is niet om zoveel mogelijk tijdelijke oplossingen aan je te verhuren. We willen daadwerkelijk inspelen op je wensen en zetten die af tegen de kosten. Want als we denken dan het slimmer en voordeliger kan, zeggen we het ook. Zo werken we aan wederzijds vertrouwen en daarmee aan een langdurig partnerschap. Dat is ons doel.

Kiwa-gecertificeerd bouwplaatsbeveiliger

BUKO Waakt is erkend bouwplaats beveiliger in Nederland en Kiwa-gecertificeerd. Doordat wij al een aantal jaar de bedrijfscertificering BRL-K21024 Security and Safety of Construction sites voor Bouwplaatsbeveiliging hebben kunnen wij aantoonbaar de beste tijdelijke beveiligingssystemen op bouwplaatsen en terreinen leveren en voldoen aan de aanvullende wensen en eisen van onze opdrachtgevers en verzekeraars. Zo weet je zeker dat je eigendommen goed worden beschermd. Natuurlijk staan we niet stil. Als innovatief bedrijf blijven we onze producten continu ontwikkelen. Zodat we je telkens nóg beter kunnen servicen.

De voordeligste beveiligingsoplossing
voor je tijdelijke project

Landelijke dekking, binnen 12 uur operationeel

Heb je snel een tijdelijke oplossing nodig, dan zijn we er ook. Of het nu gaat om een cameramast, een solar-oplossing of een inbraakinstallatie, we kunnen de benodigde beveiligingsoplossing al binnen 12 uur realiseren. Bovendien hebben we een landelijke dekking. Omdat we zelf voor het transport en de installatie zorgen, weet je zeker dat we die afspraak ook daadwerkelijk nakomen.

Direct meer weten?
Bel 088 – 330 99 99

Voordelen BUKO Waakt

  • Een voordelige beveiligingsoplossing voor je project
  • 24/7 real-time live-view via het webportaal
  • Plug & play: binnen 12 uur operationeel
  • Ook in huisstijl leverbaar
  • Geen extra kosten na plaatsing

Meer weten over onze producten?

Bekijk onze producten

Samen aan de slag

We adviseren je graag over de beste oplossing voor je locatie. Neem dan contact met ons op. Dan krijg je nog dezelfde dag een advies op maat.

Direct meer weten? Bel 088 – 330 99 99

Offerte aanvragen