Skip to main content

Omdat we je écht
verder willen helpen

Wij zijn BUKO Waakt

Tijdelijke (werk)situaties bewaken en beveiligen om indringers en onbevoegden te weren. Daarmee creëren we productieve en veilige (werk)situaties voor onze opdrachtgevers. BUKO Waakt. Als veiligheid telt.

Onze principes bepalen ons denken en doen. We houden van korte lijnen zodat we je zo goed en snel mogelijk van dienst kunnen zijn. Neem je contact met ons op, dan komen we dezelfde dag nog met een antwoord. We luisteren naar je wensen en behoeften en komen met een eerlijk en transparant advies. We maken heldere afspraken en maken die vervolgens ook waar. Want we snappen dat je graag weet waar je aan toe bent.

BUKO Waakt is onderdeel van de BUKO-Groep

Al 60 jaar een betrouwbare speler op het gebied van transport, infrasupport en beveiliging. Met bovendien een goede naam en een sterk imago. Doordat we jarenlange ervaring hebben met bouwprocessen, maar ook thuis zijn in de infra, energie- en evenementensector, kunnen we je maatwerk bieden én een soepel proces garanderen. Bovendien voorzien we je van een totaalpakket. Alles slim en snel geregeld. En omdat je maar één aanspreekpunt hebt, blijven de lijnen kort.

We doen het
netjes of niet

We werken veilig, netjes en goed. Conform de regelgeving en conform de afspraken. Altijd en overal. Zonder uitzondering.

We nemen weloverwogen
beslissingen

Onze horizon ligt verder dan de waan van de dag. We houden oog voor de lange termijn. We geloven in kansen pakken, maar nemen geen onnodige risico’s voor vluchtig gewin. BUKO staat voor een doordachte bedrijfsvoering en een gezonde, gestage groei.

We zijn service- en
resultaatgericht

Goede service en goede resultaten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dankzij onze service behalen we goede resultaten en dankzij deze resultaten is ons bedrijf sterk en gezond. En als sterk en gezond bedrijf (her)investeren wij in onze diensten en producten. Maar ook in onze medewerkers blijven we investeren. Zo blijven we aan de top in de branches waarin wij actief zijn.

Langetermijnrelaties
vormen de basis

Stakeholder, klant, collega of leverancier: wij investeren in onze relaties. Wederzijds vertrouwen vormt in onze visie het beste funda­ment om op voort te bouwen. In goede én in minder goede tijden. Bovendien: ­weten wat je aan elkaar hebt komt niet alleen de resultaten, maar ook het werkplezier ten goede.

Alles slim en
snel geregeld

We gaan voor de lange termijn

Je kunt op ons kunt bouwen. We zorgen altijd voor de beste oplossing. Ons doel is niet om zoveel mogelijk tijdelijke oplossingen aan je te verhuren. We willen daadwerkelijk inspelen op je wensen en zetten die af tegen de kosten. Want als we denken dan het slimmer en voordeliger kan, zeggen we het ook. Zo werken we aan wederzijds vertrouwen en daarmee aan een langdurig partnerschap. Dat is ons doel.

Kiwa-gecertificeerd bouwplaatsbeveiliger

BUKO Waakt is erkend bouwplaats beveiliger in Nederland en Kiwa-gecertificeerd. Doordat wij al een aantal jaar de bedrijfscertificering BRL-K21024 Security and Safety of Construction sites voor Bouwplaatsbeveiliging hebben kunnen wij aantoonbaar de beste tijdelijke beveiligingssystemen op bouwplaatsen en terreinen leveren en voldoen aan de aanvullende wensen en eisen van onze opdrachtgevers en verzekeraars. Zo weet je zeker dat je eigendommen goed worden beschermd. Natuurlijk staan we niet stil. Als innovatief bedrijf blijven we onze producten continu ontwikkelen. Zodat we je telkens nóg beter kunnen servicen.

De voordeligste beveiligingsoplossing
voor je tijdelijke project

Landelijke dekking, binnen 12 uur operationeel

Heb je snel een tijdelijke oplossing nodig, dan zijn we er ook. Of het nu gaat om een cameramast, een solar-oplossing of een inbraakinstallatie, we kunnen de benodigde beveiligingsoplossing al binnen 12 uur realiseren. Bovendien hebben we een landelijke dekking. Omdat we zelf voor het transport en de installatie zorgen, weet je zeker dat we die afspraak ook daadwerkelijk nakomen.

Direct meer weten?
Bel 088 – 330 99 99

Voordelen BUKO Waakt

  • Een voordelige beveiligingsoplossing voor je project
  • 24/7 real-time live-view via het webportaal
  • Plug & play: binnen 12 uur operationeel
  • Ook in huisstijl leverbaar
  • Geen extra kosten na plaatsing

Meer weten over onze producten?

Bekijk onze producten

Samen aan de slag

We adviseren je graag over de beste oplossing voor je locatie. Neem dan contact met ons op. Dan krijg je nog dezelfde dag een advies op maat.

Direct meer weten? Bel 088 – 330 99 99

Offerte aanvragen