Skip to main content

Energie installatie beveiligen

Je kostbare installatie continu beveiligd tegen diefstal en vandalisme

Bekijk producten

Zonneparken, zonneweides en windmolenparken zijn vaak onbemand en liggen doorgaans op afgelegen locaties. Tegelijkertijd liggen deze parken of weides vol met kostbare apparatuur en installaties. Gewilde objecten die gevoelig zijn voor diefstal of vandalisme. Dat maakt deze locaties dan ook kwetsbaar.

Met onze camera-oplossingen beveilig je jouw installaties tegen diefstal of vernieling. Wij zorgen voor de best tijdelijke beveiligingsoplossing zonder dat je hier omkijken naar hebt. Elke indringer wordt meteen gedetecteerd.

Bescherm zonneparken en
windmolenparken tegen diefstal

Om de beveiliging van je installaties goed te regelen of schade te voorkomen, luisteren we allereerst goed naar je behoeften. Maar we zorgen ook voor een schouw van de locatie. Alleen zo kunnen we goed bepalen wat de beste oplossing is. Doorgaans neemt een zonnepark, zonneweide of windmolenpark een behoorlijke oppervlakte in beslag. We kijken dan ook goed op welke punten camera’s moeten worden geplaatst. Afhankelijk van de locatie en je behoeften plaatsen we onze standaard cameramasten of zorgen we voor een oplossing op maat. Zo loopt je installatie geen schade op en komt deze niet tot stilstand door toedoen van anderen. We hebben eigen ontwikkelaars in huis die volop kennis en jarenlange ervaring hebben zodat je een optimaal advies krijgt.

Voordelen

  • De voordeligste beveiligingsoplossing voor je project
  • 24/7 real-time live-view via je webportaal
  • Plug & play: binnen 12 uur operationeel
  • Ook in huisstijl leverbaar
  • Geen extra kosten na plaatsing
Offerte aanvragen

De beste en meest voordelige oplossing

Natuurlijk vragen de huur van onze tijdelijke oplossingen om een investering. Toch zijn ze de voordeligste beveiligingsoplossing voor je project in vergelijking tot bemande beveiliging. Bovendien weet je zeker dat je zonnepark, zonneweide of windmolenpark goed is beschermd. Door de opvallende bedrukking en sterke belichting wordt diefstal of vernieling doorgaans bij voorbaat al voorkomen. Bevinden er zich toch indringers of voertuigen op het terrein, dan worden zij meteen gedetecteerd en ontvangt de meldkamer automatisch een melding. Daarna wordt direct de politie ingeschakeld.

Zelf meekijken?
Via ons webportaal heb je
24/7 real-time live-view

Al binnen 12 uur je oplossing geïnstalleerd

Beschik je over een aansluitpunt dan kunnen we onze standaard cameramasten plaatsen. Overal in Nederland. Maar we bieden ook een solar-oplossing waarvoor je geen aansluitpunt nodig hebt. En wanneer het nodig is, kunnen we al binnen 12 uur de benodigde camera’s installeren. Je kunt bovendien 24/7 meekijken. Want via de live-view in uw webportaal geven we je continu beeld.

Direct meer weten?
Bel 088 – 330 99 99

Onze producten voor de energie

Cameramast

Tijdelijke camerabewaking.
Kies uit één of twee camera’s.

Meer weten

Solar-oplossing

Geen stroom beschikbaar op je locatie?
Kies voor een oplossing op zonne-energie.

Meer weten

Toegangscontrole

Extra veilige werksituaties creëren met
onze (tijdelijke) toegangscontrole systemen.

Meer weten

Samen aan de slag

We adviseren je graag over de beste oplossing voor je locatie. Neem dan contact met ons op. Dan krijg je nog dezelfde dag een advies op maat.

Direct meer weten? Bel 088 – 330 99 99

Offerte aanvragen