Skip to main content

Infra

Onze tijdelijke oplossingen houden je infraproject veilig

Bekijk producten

Je werkzaamheden vinden vaak plaats op afgelegen terreinen. Locaties dus die niet meteen zichtbaar zijn vanaf de weg, vaak lastig af te sluiten zijn en daardoor ideaal voor indringers. Diefstal en vandalisme komen dan ook vaker voor.

Tegelijkertijd heb je vaak kostbaar materieel op je terrein staan zoals mobiele kranen. Maar denk ook aan rijplaten, want deze worden de laatste jaren vaak gestolen. Natuurlijk wil je jouw eigendommen goed laten beschermen. Je kunt immers geen stilstand of schade gebruiken. BUKO Waakt helpt je met de juiste oplossing. We beschermen je locatie zonder dat je aanwezig hoeft te zijn. En zorgen ervoor dat je door live-view 24/7 kunt meekijken.

Diefstal en vernieling voorkomen

Tijdelijke camerabewaking voorkomt dat je technische apparatuur of rijplaten worden gestolen of dat er spullen worden vernield. En zijn bovendien een voordelige beveiligingsoplossing in vergelijking met bemande beveiliging. We luisteren goed naar je wensen, bekijken je locatie en komen snel met een advies.

Voordelen voor je infraproject

  • De voordeligste beveiligingsoplossing voor je project
  • 24/7 real-time live-view via je webportaal
  • Plug & play: binnen 12 uur operationeel
  • Ook in huisstijl leverbaar
  • Geen extra kosten na plaatsing
Offerte aanvragen

Geen stroomvoorziening aanwezig? Geen probleem

Ook dan kunnen we je locatie beveiligen. Met onze speciale, zelfvoorzienende solar-oplossing is een aansluitpunt voor stroom niet nodig. Ook graafwerkzaamheden zijn niet nodig, want onze cameraoplossingen zijn volledig mobiel.

Meteen een oplossing nodig?

We hebben een landelijke dekking en kunnen al binnen 12 uur de benodigde cameraoplossing plaatsen. Want we begrijpen dat je soms snel beveiliging nodig hebt. Omdat we zelf het transport en de installatie verzorgen, weet je zeker dat we ook echt aan die afspraak kunnen voldoen. Zelf meekijken? Ook dat kan, want via het webportaal heb je 24/7 real-time live-view.

Zelf meekijken?
Via ons webportaal heb je
24/7 real-time live-view

Direct meer weten?
Bel 088 – 330 99 99

We detecteren
elke bedreiging

De camera’s die we plaatsen detecteren elke beweging. Zodra er zich een onbevoegd persoon of een niet-geregistreerd voertuig op je terrein begeeft, wordt deze meteen gedetecteerd en gaat er een melding naar de meldkamer. Vervolgens wordt de politie ingeschakeld. Zij zijn snel ter plaatse om te voorkomen dat je eigendommen worden gestolen of vernield. In bijna alle gevallen komt het echter niet zo ver. Want onze cameramasten en solar-oplossing hebben een preventieve werking. De opvallende bedrukking en sterke lampen schrikken vandalen en inbrekers al bij voorbaat af.

Onze producten voor infra

Cameramast

Tijdelijke camerabewaking.
Kies uit één of twee camera’s.

Meer weten

Solar-oplossing

Geen stroom beschikbaar op je locatie?
Kies voor een oplossing op zonne-energie.

Meer weten

Toegangscontrole

Extra veilige werksituaties creëren met
onze (tijdelijke) toegangscontrole systemen.

Meer weten

Samen aan de slag

We adviseren je graag over de beste oplossing voor je locatie. Neem dan contact met ons op. Dan krijg je nog dezelfde dag een advies op maat.

Direct meer weten? Bel 088 – 330 99 99

Offerte aanvragen