Skip to main content

De bouwvak staat voor de deur. Een periode waarin veel bedrijven traditioneel een zomersluiting houden. Dat betekent dat het werk stilligt en veel bouwterreinen onbeheerd achterblijven. Juist dan moet men extra alert zijn voor inbrekers en vandalisme. BUKO Waakt is de juiste partner voor het beveiligen van je bouwlocatie.

Diefstal en vandalisme van materialen zorgen voor extra kosten of zelfs voor stilstand van je project. En indringers op je locatie kunnen zorgen voor onveilige situaties. Goede bouwplaats beveiliging is essentieel op locaties waar gewerkt wordt met waardevolle materialen, machines en gereedschappen. En nu de bouwvak voor de deur staat is dit onderwerp nog belangrijker om onder de aandacht te brengen. Bij BUKO Waakt zijn we de hele zomer op volle kracht en staan we voor je klaar om jouw materialen en bouwplaats te beveiligen. Dat moet immers goed geregeld zijn.

Natuurlijk bepaal je zelf de mate van de bouwbeveiliging, jij kent je terrein immers het beste. Je kunt ervoor kiezen dat deel van de bouwplaats te beveiligen waar de meest kostbare materialen staan, maar je kunt ook kiezen voor beveiliging langs alle hekken van de bouwplaats. Afhankelijk van je wensen en behoeften plaatsen we mobiele beveiliging in de vorm van onze standaard masten met één of twee camera’s of bieden we je een oplossing op maat. Daarbij proberen we zo efficiënt mogelijk te werk te gaan en zetten we alleen in wat echt noodzakelijk is. We komen altijd met een eerlijk en transparant advies.

Doorlopend analyseren we onze systemen voor bouwplaats beveiliging, zodat we eventuele bedreigingen of indringers altijd een stap voor kunnen zijn. De specialisten in onze meldkamer staan 24/7 voor je klaar en grijpen direct in wanneer dat nodig is. Omdat we erkend bouwplaatsbeveiliger zijn en over het hoogste niveau van het Kiwa-certificaat beschikken, kunnen én mogen we elke oplossing voor je realiseren. Bovendien hebben we alles onder één dak. We regelen dus ook zelf het transport en de installatie. Zo weet je zeker dat je oplossing goed en op tijd is geïnstalleerd.

Weten of jouw terrein goed beveiligd is? Neem gerust contact met ons op. Afhankelijk van de situatie kunnen we al binnen 12 uur zorgen voor de benodigde camerabeveiliging op je bouwplaats. Maar ook bij advies op maat kunnen we snel schakelen. Wij staan voor je klaar als veiligheid telt!

Wat vindje van ons?
Wat vind je van ons? Deel je ervaring!
Offerte aanvragen