Skip to main content

Geen stroomvoorziening en toch behoefte aan 24/7 cameratoezicht, het is een veelvoorkomende situatie. Speciaal voor deze situaties hebben we bij BUKO Waakt onze tijdelijke solar-oplossingen in huis.

Op veel plekken waar behoefte is aan cameratoezicht is niet altijd standaard een stroomvoorziening aanwezig. Daarom hebben we bij BUKO Waakt speciale cameramasten voorzien van 6 m² aan zonnepanelen. Dankzij het hoge rendement zonnepanelen in combinatie met onze grote accu capaciteit zijn wij in staat om een optimale opslag aan zonnestroom kunnen realiseren. De cameramasten kunnen daarom worden ingezet zonder stroombron. Indien gewenst kan de solar-oplossing ook aangesloten worden op een externe stroombron, bijvoorbeeld wanneer er zonnepanelen op een locatie aanwezig zijn of als er een aggregaat draait tijdens werktijden op de bouwplaats.

Deze solar-masten zijn voorzien van krachtige maar energiezuinige infraroodverlichting, zodat ook in het donker de camerabeelden van goede kwaliteit zijn. Tot slot kunnen deze cameramasten tegen een stootje en zijn ze gemakkelijk te plaatsen, gezien zij slechts een minimale oppervlakte van 1m² nodig hebben. Vanzelfsprekend zijn al onze masten voorzien van het nieuwste type camera. We maken gebruik van de beste software die elke verdachte beweging of afwijking detecteert en meteen melding maakt. Doordat we onze producten continu blijven ontwikkelen worden we steeds duurzamer, maar kunnen we onze klanten bovendien nog beter van dienst zijn.

Meer weten over onze solar-oplossing of heb je vragen over welk type beveiligingsoplossing past bij jouw situatie? Geef ons gerust een belletje op nummer 088-330 99 99. Wij adviseren je graag over wat het beste wij je past. Daarbij houden we altijd rekening met je belangen en je locatie.

BUKO Waakt. Als veiligheid telt.

Offerte aanvragen